خانه / اخبار مهم / «چو ایران نباشد تن من مباد» یادنامه دکتر جمشیدی راد آماده انتشار شد.

«چو ایران نباشد تن من مباد» یادنامه دکتر جمشیدی راد آماده انتشار شد.

آستانه نخستین سالگرد درگذشت دکتر جعفر جمشیدی راد استاد میهن دوست مرندی یادنامه بزرگداشت ایشان آماده انتشار گردید.

به گزارش روابط عمومی موسسه تاریخ و فرهنگ دیار کهن، این مجموعه به همت دوستان، همکاران و خانواده آن مرحوم گردآوری و تدوین شده و در آستانه سالگرد فوت وی منتشر می­گردد. دکتر رحیم نیک‌بخت مدیر موسسه تاریخ و فرهنگ دیار کهن افزود این موسسه در برنامه ­های علمی خود علاوه بر برگزاری همایش­ های علمی، نشست­ های تخصصی، تجلیل و بزرگداشت مفاخر ملی و شخصیت­ های علمی و فرهنگی میهن دوست را در برنامه ­های خود دارد. از جمله این تلاش ­ها تهیه و تدوین و انتشار یادنامه دکتر جمشیدی راد است.

مرحوم دکتر جمشیدی راد از مبارزان جدی علیه جریان های انحرافی و قوم گرایی افراطی بود.

نیکبخت در ادامه گفت: این استاد فقید در عرصه دانشگاه به عنوان یک استاد دانشگاه در مقابله با جریان‌های افراطی مقابله با جریان‌های قم گرا مقابله با جریان‌های در واقع منحرف در دانشگاه حضور فعالی داشت. او با سخنرانی‌های خودش با تلاش‌های شبانه روزی، با سمینارهای مختلف علمی که برگزار می‌کرد و با جلسلاتی که با دانشجویان داشت توانست به عنوان یک فرد مهم و موثر و مرزبان و یک نگهبان صادق و مصمم از فرهنگ هویت و منافع ملی ایران عزیز دفاع کند و به عنوان یک سرمشق برای دانشجویان در دانشگاه شناخته شود.

مدیر موسسه در مورد محتوای یادنامه افزود: این یادنامه شامل چهار بخش دارد در بخش اول زندگی نامه مرحوم دکتر جمشیدی­ راد رزومه علمی وی در مورد توجه قرار گرفته است این قسمت با کمک خانواده آن مرحوم و  نوشته های خود مرحوم دکتر جمشیدی راد تدیون شده است.

بخش دوم این یادنامه مقالات علمی سخنرانی‌ ها و گزارش ­ها و یادداشت­ هایی است که از مرحوم دکتر جمشیدی راد در مجلات علمی،  مطبوعات در رسانه­ ها و سایت های خبری منتشر شده است. در این قسمت چند مقاله مهم و ارزشمند دکتر جمشیدی راد بصورت کامل مندرج است.

بخش بعدی این یادنامه عنوان «دوستانه ­ها» دارد، دوستان و نزدیکان و همکاران و علاقمندان مرحوم دکتر جمشیدی راد درتجلیل و بزرگداشت مقام علمی و فرهنگی و  اجتماعی خصوصاً ملی و میهنی  دکتر جمشیدی راد یادداشت‌هایی را نوشته ­اند که در این قسمت گرد آروری شده است.

در قسمت سوم یادنامه  مقالاتی علمی و پژوهشی اهدایی به آن مرحوم است این مقالات توسط نخبگان و فرهیختگان محترم و اساتید محترم و محققان گرانقدر نگاشته شده ­است. در انتهای یادنامه هم  تصاویری  از مراحل مختلف زندگی دکتر جمشیدی راد ارئه شده است.

دکتر جمشید راد وصیت کرده بود بر سنگ مزارش حک شود : چو ایران نباشد تن من مباد

دکتر نیکبخت در خاتمه اشاره کرد: تهیه و تدوین این یادنامه توسط خانواده آن مرحوم خصوصاً فرزند برومند و ایران دوست ایشان جناب شهریار جمشیدی راد نقش مهمی داشتند، دوستان عزیز دیگر هم نقش آفرین بودند همچنین جناب آقای دکتر ربانی و خصوصاً جناب آقای حجت یحیی پور که زحمت گرد آوری مطالب و یادداشت­ ها را برعهده داشت.

درباره‌ی روابط عمومی موسسه تاریخ و فرهنگ دیار کهن

همچنین ببینید

پیشه‌وری صدر فرقه

سید جعفر جوادزاده خلخالی (پیشه‌وری) فرزند جواد در سال ۱۲۷۲ شمسی در قریه زیوه (زاویه …